Howitzvej - nye moderne boliger til leje

HOS CEJ FÅR DU ADMINISTRATION I ØJENHØJDE

CEJ er blandt Danmarks største ejendomsadministrationsselskaber. Vi administrerer ejendomme i hele Danmark og har kontorer i København og Aarhus. Vi er store nok til at håndtere selv de mest komplekse og udfordrende administrationsopgaver og små nok til aldrig at glemme, at alle kunder er vigtige. Store som små. Vi er ambitiøse på din ejendoms vegne. Vores mål er at optimere driften, byggesagerne, beboerkontakten og økonomisk rapportering, så dine udgifter bliver færre og driftsresultatet bedre. Hos CEJ samarbejder du med branchens mest erfarne fagfolk. Du får adgang til den seneste teknologi og vores unikke rapporteringssystem, som giver dig det fulde overblik på et øjeblik.
Velkommen til et værdifuldt samarbejde.

CEJ idag

Vi administrerer alle ejendomstyper. Vores kunder spænder lige fra mindre ejendomme og foreninger til de største professionelle investorer.
  • Investeringsejendomme
  • Andelsboligforeninger
  • Ejerforeninger
  • Erhvervsejendomme
Forskellige kunder har naturligvis forskellige behov og krav, og derfor møder du hos os altid medarbejdere, der er specialiserede inden for dit segment og din ejendomstype.

CEJ økonomi

CEJ har oplevet en konstant fremgang gennem de seneste år – og nyder branchens formentlig laveste personaleomsætning. Med en egenkapital på over 10 mio. kr. fremstår CEJ særdeles velkonsolideret. Se vores seneste årsrapport her.

Læs mere på www.cej.dk.